Kesän kirjankansibingon koontini

Kesäinen kirjankansibingo on päättynyt, ja oma ruudukkoni päätyi tilaan 6 bingoa, 5 tyhjää ruutua:


Ruudukon aiheet osoittautuivat osin yllättävän vaikeiksi. En esimerkiksi todellakaan tiedä, mitä mietin laittaessani mukaan sanan "mökkeily". Onneksi tähänkin kohtaan on luettu ainakin yksi kirja! Mukavasti kirjoja silti löytyi ruutuihin, ja sain saaliikseni seuraavanlaiset kannet:

Ylin vaakarivi:

 
veden olomuoto - Nam Le: Merimatka

Rivin suosikkikanteni on: Rakastumisia. Mustavalkoinen valokuvansi on yksinkertaisen tyylikäs, ja siitä välittyy kirjan nimen mukainen tunne.

2. vaakarivi:

 hieno fontti - Mimi Pond: Over Easy

Kuvassa myös loma-ruudun Nikke-kirja.
 sininen ja vihreä -  Jules Verne: Kahden vuoden loma-aika 

 


 

 maaseutu -  Anni Swan: Pikkupappilassa 

2. riville kertyi sattumalta monta hieman vanhempaa kirjaa. Rivin kansista suosikkini on Anni Swanin kesäisen tyttökirjaklassikon tunnelmallinen kansi, joka on vienosti romanttinen, ihanasti hempeä.

Keskimmäinen vaakarivi:Kaikki keskimmäisen rivin kannet ovat tosi hyviä omalla tavallaan, mutta veikeästi piirretty Metsänpeitto peittoaa silti tyylikkäät valokuvakannet.

4. vaakarivi: Jos minun pitäisi valita yksi kokonainen suosikkirivi omasta ruudukostani, se olisi 4. vaakarivi. Jokaisessa rivin kirjassa on upea kansi! Mutta niistä silti se parhain on seikkailullinen Mikki-albumin kansi, jossa ei ole yksityiskohtia tai värejä säästelty.

Alin vaakarivi:


keltainen ja oranssi - Sarah Crossan: Yksi 

loma -  Jean-Jacques Sempé - René Goscinny: Nikke kesälomalla  (kirjan kanisi näkyy samassa kuvassa Vernen kirjan kanssa) Alimman rivin kärkipaikan jakavat lastenkirjojen huimat piirroskannet: Isä, minä ja meri sekä Ruben ja Harman kartano. Tykkään kummankin yhtenäisestä värimaailmasta ja runsaista yksityiskohdista.


Viisi ruutua jäi vaille kirjaa, mutta voipa olla, että jatkan kirjankansibingoilua itsekseni ainakin muutaman ruudun verran. 😊


Bingoilijoille vielä tiedoksi, että teen pienen koosteen koko haasteesta lähempänä loppukuuta.

Kommentit

 1. Wau miten monta bingoa ja monenlaisia kirjoja! Kiva kun laitoit koosteeseesi kannet näkyviin. Minä tein oman koosteeni viime hetkellä yöllä ja väsyneenä enkä jaksanut enää kansikuvia hakea. Ehkä päivitän vielä omaan koosteeseeni kannet...

  Tätä haastetta olisi saattanut jatkaa pidempäänkin, kiitokset vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi sen koosteen ehtinyt tälläkin viikolla tekemään... :) innostuin tästä ehkä vähän liikaa, elokuun alussa minulla oli pientä bingoiluväsymystä ilmassa enkä enää oikein jaksanut etsiä mitään sopivaa luettavaa. Aurinko-ruutu (ja toisen vinorivin bingo) jäi kaivelemaan, luulisi että kirjojen kansista yksi aurinko löytyy suht helposti. :D

   Poista
 2. Minä jo eilen kommentoin, mutta häipynyt bittien taivaaseen. 20 ruksia mullakin, mutta vain 5 bingoa. Metsänpeiton kansi on hieno, samoin tuo nostalginen Pikku pappilassa. postaan listani illansuussa. Kiva haaste - kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että viitsit käydä uudelleen komentoimassa... kumma Blogger, kommenttiasi ei tosiaan näy esim. roskaposteissa tms. Käynpä kurkkaamassa koosteesi. :)

   Poista
 3. Teitpä hienon koonnin bingoilustasi, kansineen kaikkineen. Onnittelut bingoista! Itse olin viime viikolla matkoilla ja päädyin sitä ennen kahteen bingoriviin, joita en sitten jaksanut koostella sen kummemmin. Kolmas bingorivi jäi yhden kirjan parin jäljellä olevan luvun ja yhden blogikirjoituksen päähän... Mutta ensi kesänä uudelleen, toivottavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei ehdi kaikkeen. Mukavastihan sinulla kuitenkin meni, kaksi bingoa on hyvin! Kesäbingot ovat kyllä mukavia, jospa joku ensi kesänä innostuu bingoemännäksi tai -isännäksi. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.