Kesän 2018 kirjankansibingo päättyy su 19.8.2018!

Hei kaikki kirjankansibingoilijat! 

Kesäinen bingohaasteeni päättyy huomenna, 19.8.2018 ja silloin pitäisi olla haasteen kirjat luettuna ja blogattuna. Huomenna siis ehtii ehtii vielä bloggaamaan bingokirjoista, ja voit ilmoitella bingoriveistäsi joko tähän juttuun tai haasteen aloituspostaukseen, joka löytyy täältä

Jos teet koostepostauksen haasteeseen lukemistasi kirjoista, sen ehtii tehdä loppukuun aikana. Teen nimittäin haasteen koostejutun vasta lähempänä kuun loppupuolta, ja omakin koosteeni ilmestyy blogiini vasta ensi viikolla.

Kiitokset jo nyt kaikille haasteeseen osallistuneille!


Kommentit

  1. Sain pysty-, vaak-a, ja vinobingon, mutta en saanut ruudukkoa täyteen. Haaste oli hyvä, mutta koska oli kyse kannesta eikä sisällöstä, en saanut kaikki rastittua. Kiitos hyvästä haasteesta.
    https://jokkenrunot.blogspot.com/2018/06/kirjankansibingo.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2 bingoriviä on hyvä saavutus, onnittelut! Eipä tuo ruudukko tullut minullakaan täyteen. Minun kirjamakuuni ruutujen aiheet olivat yllättävän vaikeita :D , enkä jaksanut väkisin alkaa pusertamaan ruutuihin kirjoja.

      Poista
  2. Todellakin kiva haaste. Tässä linkkini. https://kirjojenkuisketta.blogspot.com/2018/08/kirjankansibingo-kesa-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle, että innostuit tähän mukaan!

      Poista
  3. Kiva haaste. Nyt vaan kävi niin, että kovin heikkolukuinen kesää mulla. Sain vaan yhden kirjan tähän bingoon luettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, aina ei lukeminen nappaa tai ei vaan löydy haasteeseen sopivaa luettavaa. Bingohaasteita varmasti tulee jatkossakin, joten tätä voi kokeilla sitten uudelleen. :)

      Poista
  4. Kaksi kirjaa piti vielä postata, mutta en ehtinyt. Töiden alkaminen vie aikaa vapaa-ajalta. :( Yhteenvetopostauksen teen ensi viikolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu tunne :D. Mutta mukavaa, että ehdit kuitenkin mukaan tähän. Yhteenvedon kanssa ei ole kiirus!

      Poista
    2. Pakko ottaa itseään niskasta kiinni, koska postauspino kasvaa kasvamistaan. :) Nyt on kirjankansibingon kooste tehty tänne:
      http://mannilainen.blogspot.com/2018/08/kuinka-kavi-kirjankansibingolle.html

      Poista
  5. Kiitos haasteesta! Oma osallistumiseni jäi vähän vaisuksi: sain lopulta yhdeksän osumaa ruudukkoon, mutten (tänäkään vuonna) yhtään bingoa. Luettua on tullut, mutta bloggausinto- ja aika ovat olleet ajoittain kateissa, koska työ vie kirjoitusmehut. Ajattelin ottaa tässä elokuussa loppukirin, mutta toisin kävi. En ole saanut kirjoitettua koko kuussa vielä yhtäkään varsinaista blogijuttua. Tämä on kyllä hauska haaste, toivottavasti pääsemme bingoilemaan jälleen tulevina kesinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väkisin ei toki kannata lukea tai blogata. Muistaakseni sait kuitenkin mökkeily-ruudun täytettyä ja sitä ei taida löytyä kovin monesta ruudukosta. Omasta mielestäni ko. ruutu oli vaikein pala tätä bingoa, joten monta papukaijamerkkiä sinulle kekseliäästä kirjalöydöstä. :)

      Poista
  6. Moikka! Sain bingoon yhteensä 12 merkintää (en hakemalla hakenut kansia, vaan ruksailin niitä, mitkä sopi) ja yhden pystyrivin kokonaan. tässä linkki: http://adelheid79.blogspot.com/p/kirjankansibingo-2018.html Kiitti kivasta haasteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysitpä hyvin kirjoja ihan tuurillakin. :) Kävin kurkkaamassa kantesi, siellä on tosi hienoja!

      Poista
  7. Täällä on minun bingoilukooste.
    https://sheferijm.blogspot.com/2018/08/kirjankansibingon-kooste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle, että innostuit mukaan! Ihania kansia olet saanut soviteltua ruutuihin. :)

      Poista
  8. Tässäpä minun saldoni - vaikka kuinka tuijotin, vain 5 bingoa löytyi! Kiitos kivasta haasteesta. https://kirjaviekoon.blogspot.com/2018/08/kirjankansibingon-saldo.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viisikin on tosi hyvin! Sattuipa meillä rastit hauskasti, samalla määrällä hieman eri määrä bingoja. :)

      Poista
  9. Meinaa vallan unohtua... tässä minun haastekoontini. Harmillisesti jäi bingo saamatta.

    http://evariankirjahylly.blogspot.com/2018/08/haastekoonti-kirjankansibingo-kesa-2018.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.