Vuosi kuvina - lokakuu 2020

Oulussa on ollut tänään harmaa päivä, joten Vuosi kuvina -projektin lokakuun kuvassa ei väreillä juhlita. Talven tuntua on jo ilmassa, ja pientä kuuraa maassa:

Kuva otettu 31.10.2020
 

Ilma tuntui hyytävän kylmältä, vaikka oli vain pari pakkasastetta. Tein kuitenkin pienen kävelylenkin puutarhalla. Tässä jokunen näppäys reitin varralta:





 Hyvää pyhäinpäivää kaikille blogissani vieraileville!

Kommentit

  1. Kaunis ja seesteinen kooste, jossa puut kuin uhmallaan vielä antavat kivasti pehmeää kontrastia kuuraiselle maisemalle.

    Hyvää pyhäinpäivän ehtoota ja mainiota marraskuun alkua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä aika vaikuttaa jotenkin kummasti olevan syksyn ja talven välimaastossa. Värikkäitä lehtiä roikkuu sinnikkäästi puissa kiinni, vaikka lumikin on jo käväissyt maassa (ja sulanut pois) ja nyt on tämmöinen kuuramainen olotila päällä.

      Kiitos - oikein rauhaisaa pyhäviikonloppua myös sinulle. :)

      Poista
  2. Onpa kauniit kuvat. Talven tulon voi jo aavistaa. Hyvää pyhäinpäivää myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Talvi kurkkii jo aivan nurkan takaa... vaikka saisi minun puolestani odotalla vielä jonkun tovin, ei ole ollut ikävä talvisia maisemia. :) Kiitos, rauhallista pyhäinpäivää sinulle. :)

      Poista
  3. Oi, teillä on jo valkoista maassa ja jotain veden päälläkin. Syksy näkyy muutamassa ruosteenruskeassa puussa. Hieno kuvasarja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on niin vaihtelevat kelit, että tuo valkoisuus on jo tainnut haihtua vesisateen myötä. Saas nähdä, onko kuukauden päästä jo pysyvää lunta maassa.

      Poista
  4. Tuota ensikuuran hetkeä odotan innolla myös tänne Tukholman seudulle, se sävähdyttää aina kun tulee syksyn ensimmäinen valkea peite. Neljä vuotta sitten muuten, edellisten USA:n presidentinvaalien jälkeisenä päivänä, täällä iski vuosisadan lumimyrsky. Tänä vuonna ei taida olla moista vaaraa, lämmintä säätä on luvattu edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli eilen pientä myräkkää, mutta taivaalta tuli vettä, ei lunta. Eli tuo kuvien kaunis kuura on enää vain muisto... lämmintä tännekin on luvattu, ja tänään saatiin myös aurinkoa. Kummalliset marraskuun kelit, vaikken kyllä voi sanoa ikävöiväni talvea. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.