Kirjabloggaajien kirjaostokset syyskuussa 2014

Syyskuun alussa houkuttelin kirjabloggaajia kirjaostoksille - ja ennen kaikkea postailemaan ostoksistaan. 28 kirjabloggaajaa innostui mukaan, ja tässä on lista kaikista haasteeseen osallistuneista blogeista ja eilen julkaistuista ostosbloggauksista:

Calendula
Kaikkea kirjasta
Kannesta kanteen
Kirjahullun päiväkirja
Kirjakaapin kummitus
Kirjakirppu
Kirjakko ruispellossa
Kirjamaailma
Kirjaneidon tornihuone
Kirjanurkkaus
Kirjasähkökäyrä
Kirsin kirjanurkka
Kulttuuri kukoistaa
Kuuttaren lukupäiväkirja
Lukisinkohan
Lukutoukan kulttuuriblogi
Notko, se lukeva peikko
Oksan hyllyltä
Opuscolo
Pähkinäkukkula
Satun luetut
Sockerslott
Taikakirjaimet
Tarinoiden syvyydet
Tarinoiden taikaa
Tarukirja
Todella vaiheessa
Tuijata
Ullan luetut kirjat

Pikaisella kirjanpidolla sain ostettujen kirjojen lukumääräksi 145 kirjaa. Muutamassa blogissa oli innostuttu isommastikin kirjaostoksille, mutta kaikkia ostoksia ei esitelty ts. mainittu nimeltä bloggauksissa. Jätin nämä esittelemättömät pois laskuistani. Suosituin ostospaikka tuntui olevan perinteinen kirjakauppa, mutta myös netistä ja kirppareilta/divareista/kirjastojen poistomyynneistä oli tehty paljon löytöjä. En huomannut postauksista yhtään ostettua miki-kirjaa. Sen sijaan e-kirjoja oli latailtu useammassakin blogissa, ja muutama äänikirjakin oli ostettu. Ostetuista kirjoista ei noussut esille tiettyä suosikkikirjaa, vaan ostoskoreihin oli valikoitu erityyppisiä kirjoja. Bloggaajien kirjamaku ja kiinnostuksen kohteet näkyivät mukavasti postauksissa.

Jos jokin postaus on vahingossa unohtunut listalta, kerrothan sen kommenttiboksissa, jotta voin päivittää listaa.

Iso kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille! Kirjaostospostauksia erittäin oli mukava lueskella päivän ja illan aikana. Toivottavasti ostokset antavat bloggaajille hyviä lukuelämyksiä syksyn aikana.

Kirjasto - sieltäkin löytyy lukemista vaikka miten paljon! Kuvassa on Oulun pääkirjasto, joka on kaunis sopivasta kulmasta katsottuna.

Kommentit

 1. Onko tuo Oulun pääkirjasto? :o Onpas hieno! *huokaus* Ollappa Oulussa töissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, lisäsin kuvan alle tuosta maininnan. Heh, voin vakuuttaa että tuota betonimöhkälettä ei usein ole noin kehuttu... vaan kun ottaa kuvan sopivasta paikasta, se tosiaan näyttää mukavalta ja vettäkin on kivasti ympärillä. :)

   Poista
 2. Paljon on kirjoja ostettu, hienoa! Nyt vasta tajusin kaunistelleeni kirjaostojani: hankin syyskuussa kaksi äänikirjaa Grantan lisäksi. Ne vain on helppo unohtaa, kun ostot katoavat puhelimen uumeniin eivätkä päädy hyllyyn. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, korjaanpa ostettujen yhteismäärää. :) Äänikirjojen kanssa on vähän sama juttu e-kirjojen - niitä on niin helppo ostaa, kun eivät vie näkyvää tilaa kirjahyllystä. :)

   Poista
 3. Ooh, hienoa me! Yli 140 ostettua kirjaa on hieno määrä.
  Kuvan kirjastossa on tullut aikoinaan käytyä jonkin kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itsekin yllätyin miten paljon kirjoja oli innostuttu ostamaan. Tulihan noita itsellekin useampi hankittua... kun harvoin käy kirjaostoksilla, innostuu helposti - varsinkin kun osuu tarjouspöydän äärelle. :)

   Poista
 4. Hei! Oma postaus tuli hieman jäljessä, mutta tässä se nyt olisi :) http://kirjamaailma0.blogspot.fi/2014/10/kirjaostoksilla.html Kivan haasteen heitit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lisäsin sinut mukaan listalle ja kirjaostosten yhteismäärään. Kiva, että vinkkasit linkistä. :)

   Poista
 5. Kiitos Marika sinulle mukavasta teemakuukaudesta! Tämä linkkilista on hyvä, alankin nyt kurkkimaan muiden ostoksia. ;)

  Onpas tuttu kirjasto kuvassasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Mukavaa, että näin moni innostui mukaan. Postauksia oli todella kiva lueskella ja katsoa, mihin kirjoihin valinta oli osunut. Sain itsellekin lukuvinkkejä.

   Olen odotellut tilaisuutta käyttää tuota kuvaa. :) Nappasin sen, kun kirjasto näytti eräänä syyspäivänä niin kauniilta juuri tuosta paikasta kuvattuna.

   Poista
 6. Oulu ja ihana kirjasto veden päällä....siellä olen kuluttanut kovasti vapaa-aikaani ennen Turkuun muuttoa ;) Nyt vietän sitten täällä aikaa kirjastoissa :)
  Hieno koontipostaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mai. :) Pääkirjasto on kiva paikka, vaikkei se oikein ulkonäöllä ihastuta - siis onhan se melko hirveä betonilaatikko läheltä katsottuna. Mutta kirjoja sinne mahtuu paljon. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.