Palmusunnuntain lukumaratonin kirjapino!

Iltatähden syttyessä -blogi emännöi tulevana viikonloppuna Palmusunnuntain lukumaratonia. Linkin takaa löytyy tarkemmat ohjeet, mutta olennaista on, että lukemisesta osa ajoittuu lauantaille tai sunnuntaille (4.-5.4.2020). Itse en ole vielä aivan varma, aloitanko lukupuuhat perjantaina vai lauantaina, mutta mukana olen joka tapauksessa. Ajankohta sopii minulle tosi hyvin (kas kummaa, ei satu olemaan viikonloppumenoja) ja syväsukellus kirjoihin tulee enemmän kuin tarpeeseen.

Minulle on kotona pieni kirjastolainojen pino, mutta valikoin lukumaratonin alustavaan pinoon lähinnä oman hyllyn kirjoja. Eiköhän näistä lyödy jotain kiinnostavaa:


Olen keräillyt Agatha Christien käännösten uusinta pokkarisarjaa omaan hyllyyni, mutta niitä on tullut lueskeltua laiskanlaisesti. He tulivat Bagdadiin edustaa minulle aiemmin lukematonta Christie-osastoa.

Antto Terraksen Viro (sensuroimaton) näyttää pikaisen selailun perusteella koostuvan lyhyistä Viro-aiheisista jutuista, ja kevyen oloinen teksti taitaa olla omiaan maratonilla luettavaksi.

Shirley Jacksonin muistelmateos Life Among the Savages on heräteostos ajoilta, jolloin kirjakaupassa haahuilu oli mukavaa ajanvietettä. Tätä kehutaan kovasti takakannessa ja Goodreadsissa, joten odotukseni ovat korkealla.

Alice Zeniterin Unohtamisen taito on houkutellut minua jo pitkään, mutta viime aikoina keskittymiskyky ei oikein ole venynyt pitkiin romaaneihin. Kenties olo pään sisällä on jo sen verran tasaantunut, että tätä voisi ainakin aloitella.

Anniina Mikaman Tinasotamiehet tuli yllätyspakettina kustantajalta pari päivää sitten. Ihanaa, kiitos! Luen kirjan varmasti, sillä haluan todellakin tietää, miten tässä kiehtovassa, moniulotteisessa sarjassa käy.

***

Näillä eväin aion suunnata kohti tulevaa viikonloppua. Lukumaratonille ehtii vielä ilmoittautumaan mukaan täällä.

Kommentit

  1. Hyvä että näin juttusi, en ollut tästä lukumaratonista kuullutkaan! Pitää käydä ilmoittautumassa mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että lähdet mukaan maratonille! 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.