Kirjapaketti - ♥♥♥!

Postipoika on viime aikoina kantanut minulle ihanaisia paketteja!

Onnetar suosi minua Luettua elämää -blogin synttäriarvonnassa! Kiitos Elina! ♥ Olli Jalosen 14 solmua Greenwichiin (Otava, 2009) singahtaa lukujononi kärkeen. Sanomalehdestä huomasin tänään, että Kirjailijaliitto palkitsi Jalosen kirjailijaurastaan Turun kirjamessuilla. Laadukkaita lukuhetkiä siis tiedossa!


Osta normaalihintainen kirja -päivän verkkokauppaostokseni saapuivat pitkän odottelun jälkeen viime viikolla. Kyseisestä verkkoputiikista olen tilannut ennenkin ja nyt ostokset tuntuivat viipyvän kauemmin kuin koskaan. Ehkä pienten kustantamoiden kirjoilla on pidemmät toimitusajat? Mutta nytpä viimein pääsen näitäkin lukemaan.
Kolme pokkaria kympillä! Ei tämmöistä tarjousta voi kovin kauaa vastustaa. Verkkokaupasta klikkailin itselleni luettavaa: Majgull Axelssonin Huhtikuun noita, Diane Setterfieldin Kolmastoista kertomus ja Kamila Shamsien Kartanpiirtäjä. Valinnat tein täysin sen pienen infon perusteella, joka oli tarjolla verkkokaupan kirjaesittelyssä. Huhtikuun noidan on August-palkinnon voittaja & jonkinlainen mysteeri tuntuisi olevan kyseessä. Kolmastoista kertomus on (jälleen yksi) romaani kirjoista. Kartanpiirtäjä vaikutti muuten vaan laadukkaalta. Näistä bloggauksia aikanaan, jos eivät ole täysiä fiaskoja! Ainakaan rahallinen menestys ei ole kovin suuri, jos tein huonot valinnat.

Kommentit

 1. Voi, olepa hyvä! <3 Hyvä, kun paketti löysi perille!

  Onpa sinulla kivan näköisiä kirjoja! Setterfieldin luin ja pidin kovasti. Tosin virittäydyin kartanoromanttisiin tunnelmiin lukemalla Humisevan harjun, Kotiopettajattaren romaanin ja Rebeckan ennen sitä. Viihdyin kaikkien kanssa. Axelsson kiinnostaa kovasti minuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kaikissa on niin upeat kannetkin, että niitä tekee mieli hypistellä, vaikkei aivan vielä kirjan pariin ehdikään. :) Nyt kun tarkemmin muistelen, luulen lukeneeni muitakin positiivisia arvioita Setterfieldistä, lupaavalta se vaikuttaakin takakannen perusteella.

   Poista
 2. Oi, sinullahan on ollut ihan joulu! Olen lukenut Olli Jaloselta toistaiseksi vain Poikakirjan, josta pidin kovasti, ja haluan jossain vaiheessa lukea ainakin tuon Greenwichin ja varmasti muitakin Jalosen romaaneja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja viikonloppuna on uusivuosi.. tarkoituksena olisi piipahtaa kirjakaupassa ostamassa uunituore Jääskeläisen Sielut kulkevat sateessa. Alkaa olla jo sellainen olo näiden kirjojen kanssa, että voi kun niitä pystyisi kaikkia lukemaan yhtä aikaa juuri nyt. :) Olli Jalonen on minulle aivan uusi nimi, mutta pikaisen selailun perusteella tuo Greenwich vaikuttaa erittäin kiinnostavalta.

   Poista
 3. 14 solmua Greenwichiin oli mulle viime vuoden paras lukukokemus! Kolmastoista kertomuskin on kelpo kirja ja Huhtikuun noidastakin pidin kun sen joskus vuosia sitten luin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että noista saamistani/tilaamistani kirjoista on tykätty! Jalosen suhteen alkavat odotukset olla jo erittäin korkealla, niin paljon positiivista olen siitä kuullut. Itse asiassa jo aivan ihmettelen, miten tämmöinen aarre on mennyt minulta aikaisemmin aivan sivu suun? No, nytpä tulee tutuksi. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.