Blogivinkki & ostoksilla

Blogivinkki niille, joita kiinnostaa näpräillä bloggerin kanssa ja viilata oman blogin ulkoasua: PinkBubble -blogissa on kerrottu helpot ohjeet, kuinka blogiin saa lisättyä allekirjoituksen. Tätähän piti heti testata ja lopputulos näkyy tuolla postausten lopussa. Sain toimimaan täysin ohjeita noudattamalla, eli kannattaa kokeilla, jos kiinnostaa - ei ole vaikeaa ollenkaan! Ko. blogissa on muutakin kiinnostavaa blogiasiaa. Tosin edellinen postaus 'miten aloittaa blogilla tienaaminen' ei oikein tuntunut omaan blogiin ajankohtaiselta.

Viikonlopun Hullut Päivät pitivät minut kaukana Akateemisesta, mutta tänään töiden jälkeen sinne oli pakko suunnistaa. Ja nyt tämä on minun:


Kyllä, se on Pasi Ilmari Jääskeläisen Sielut kulkevat sateessa! Nyt ei tipu juonipaljastuksia, mutta 50 sivun jälkeen voin todeta, että Sielut kulkevat sateessa ei ole Lumikko, se ei ole Harjukaupunki, se on jotain aivan muuta. Ja hyvä niin, en halua lukea samaa hyvää kirjaa uudestaan ja uudestaan monena eri versiona, kun kirjailija ei enää mitään uutta keksi. Onko se hyvä? Oi, kyllä se semmoiselta vaikuttaa! Missään nimessä minun ei tarvitse vaipua blogihiljaisuuteen Sielujen suhteen, kuten arvelin joutuvani tekemään, jos Sielut vallan kamalaksi pettymykseksi osoittautuisi.

Shoppailukokemuksia: pöh Oulun Akateeminen, Sielut oli niin piilotettu hyllyyn, etten löytänyt sitä ilman myyjän apua. Myyjä sentään oli hämärästi tietoinen, että tämmöinen on ilmestynyt. Näinkö edistetään kotimaisten uutuuskirjojen myyntiä?! Kassalla kone ilmoitti kirjan hinnaksi 65 euroa... myyjäkin oli äimistynyt, mistä moinen hinta, kun hintalapussa oli puolta pienempi summa (mikä sekin tuntuu isolta, mutta tämä on todennäköisesti syksyn ainoa uutuus, jonka käyn aivan kaupasta asti ostamassa). Hintalapun mukaan sentään mentiin, en minäkään yli kuuttakymppiä Sieluista olisi raaskinut maksaa. Pari uutta kirjanmerkkiäkin nappasin mukaan, niitä ei koskaan voi olla liikaa.

Postausta Sieluista aikanaan, nyt ehdin vielä muutaman sivun ahmaista ennen kuin on pakko sammuttaa yövalo.

[Edit n. 5 min julkaisun jälkeen] Olin unohtaa tärkeimmän - Sielut on omistettu kirjabloggaajille, verkossa laulaville kirjallisuuden seireeneille. Bloggaaja kiittää!

Kommentit

  1. Pasin uusin kiinnostaa täälläkin, mutta vielä en ole ehtinyt ostaa. Ehkä ostan sitten kun on se aikaa varmasti lukeakin.

    Ja kiva tuo allekirjoitus lopussa!

    VastaaPoista
  2. Allekirjoitusta oli hauska väkertää. Varmaan käy samoin kuin bloggerin mallityökalun kanssa, että tulee aina silloin tällöin leikittyä mitä kivaa (ainakin omasta mielestä) saa aikaiseksi. :)

    Minulla on ensi viikolla onneksi pieni syysloman poikanen, joten on aikaa kirjoille oikein kunnolla. Tällä uusimmalla Jääskeläisellä onkin pituutta sen verran (yli 500 sivua), ettei sitä aivan päivässä lukaista.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.