Vuosi kuvina - kesäkuu 2020

Oi ihana kesäkuu! Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha on tähän aikaan vuodesta kauneimmillaan (vaikka pidän toki myös syksyn väreistä 😊). Vuosi kuvina -haasteen kesäkuun kuva näyttää näin vehreältä:


Oulussa on tänään ollut upea kesäsää: lämpöä hieman reilut 20 astetta ja raikas tuuli puhaltelee juuri sopivasti. Puutarhalla kuljeskelu olikin mitä mainiointa ajanvietettä, ja tässä muutama kuva reitin varrelta:

Varjoisat kujat vetävät puoleensä kesäpäivinä.

Nämä laput on jotenkin niin symppiksiä!

Kuvan ulkopuolelle rajautui muutamia piknik-porukoita.


Viehättävä puusilta oli minulle uusi löytö. Ei ole juurikaan tullut käveltyä tällä nurkalla puutarhaa.

Lukuiloa ja auringon lämpöä kaikille blogissani vieraileville!

Kommentit

 1. Kiitos samoin ja kiitos myös Oulu-kuvista. Hienoja paikkoja sieltäkin löytyy 👌👋🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Oulu on kauneimmillaan näin kesällä. On vehreyttä ja merellisyyttä (vaikkei tuo meri näissä kuvissa näykään...). :)

   Poista
 2. Oulu on kiva kaupunki. Ensi viikonloppuna piipahdan sukujuhlille Oulun vehreyteen. Mielestäni Oulun ykköspaikka on Ainolan puisto. Siellä on ihan pakko käydä. Toivottavasti ruusut ovat kukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainolan puisto on taatusti kaunis, kun tulet Ouluun. Nyt on ollut niin upeat kelit, että puistot ovat hienossa kunnossa. Ja ihana Kahvila Kiikkukin on taas auki. :)

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia! Saas nähdä, millaiset sateet meitä odottaa tällä viikolla. Tosin nyt saa kyllä hieman sataa ja viiletäkin. Pahimmat helteet ovat minulle tuskaa.

  VastaaPoista
 4. Sade on saapunut Ouluunkin... onneksi otin kuvat viime viikolla, niin saatiin kaunista kesää kuviin. Nyt olisi tullut paljon harmaammat ja vetisemmät kuvat. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan vehreää ja runsasta. Järvimaisemia on ikävä, täällä kun niitä ei juuri ole. Tuolla olisi ihana käyskennellä!

  VastaaPoista
 6. Heh, kuvissa näkyy oikeastaan lampia, en sanoisia niitä järviksi... mutta kivan näköistä on siitä huolimatta! Ko. alue on kesäisin tosi kaunis.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.