Vuosi kuvina - helmikuu 2020

Elämä on ihanaa -blogin Mannilainen julkaisi vuoden alussa kuvasarjan vesitornin vuodesta. Itse osallistuin vastaavaan "vuosi kuvina" -haasteeseen vuosien 2015-16 taitteessa, ja kuvailin tuolloin Oulun Ainolan puiston lampea. Kuvasarjan löytyy täältä. Haasteen ideana on siis kuvata yhtä paikkaa kerran kuukaudessa vuoden ajan, ja lopuksi on kiva liittää kuvat yhteen ja katsoa, miten vuoden kierto näkyy kuvasarjassa. Voin todeta, että tämä oli hyvin palkitseva kokemus!

Päätin osallistua taas tähän mukavaan haasteeseen (johon kaikki kiinnostuneet voivat haastaa itse itsensä mukaan 😊), ja tällä kertaa valitsin kuvauspaikakseni yliopiston lähellä sijaitsevan kasvitieteellisen puutarhan. Sen sisääntuloportin läheltä alkaa polku, jossa tosin ei ole talvikunnossapitoa. Sen vuoksi helmikuun kuva on aikas luminen. Nappasin kuvan keskiviikkona 26.2.2020 eli tällä kuvalla käynnistyy blogissani jälleen vuosi kuvina -haaste:


Kovin pitkää kävelylenkkiä en viitsinyt puutarhalla tehdä, mutta tässä kuitenkin muutama muukin kauniin talvinen kuva viime keskiviikolta:

Pyramidin muotoiset kasvihuoneet ovat minusta aina hauska näky.

Viheralueet talvehtivat.

Helmikuun "virallisen" kuvan polku hieman myöhemmin. Näillä penkeillä on tullut otettu jokunen kirjakuvakin. :)


Kasvihuoneet toisestakin kuvakulmasta.

Kommentit

 1. Onpa kiva haaste! Katsoin sen edellisen haasteen kuvasarjasi, ja ihmeen monenlaista värisävyä löytyy samasta paikasta eri kuukausina. Pitäisikin miettiä, mistä paikasta alkaisin ottaa tällaista kuvasarjaa. Teillä näkyy olevan ihan mukavasti lunta siellä. Täällä on vain ihan ohut kerros, ja pelloilla ei ole sitäkään vähää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Vuodenaikojen vaihtelua on hauskaa seurata. Tähän haasteeseen on helppo osallistua, joten mukavaa, jos innostut mukaan. :) Lunta on juuri nyt ainakin jonkin verran, mutta sen suhteen ollaan menty on/off-moodissa... välillä on, välillä ei. Mutta onpahan sentään jonkin verran ollut "oikeaa" talveakin.

   Poista
 2. Kivaa! Odotan mielenkiinnolla, millainen kuvakollaasi syntyy. Tämä on niin mukava juttu ja helppo toteuttaa, joten toivottavasti moni muukin innostuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa minäkin odottelen. :) Jo sekin jännittää, mahtaako maaliskuun kuvassa on ripaustakaan lunta jäljellä...

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.