Arvonta: Laura Lindstedtin uutuusromaani Ystäväni Natalia [arvonta suoritettu]

Finlandia-voittaja Laura Lindstedtilta on juuri ilmestynyt romaani Ystäväni Natalia (Teos, 2019). Kirja on minulla parhaillaan kesken, ja jo alun perusteella se vaikuttaa sen verran kiinnostavalta, että päätin julkaista tämän arvontapostauksen ja tarjota sen myötä lukuiloa muillekin. Sain itse kirjasta arvostelukappaleen, ja kustantaja tarjosi myös mahdollisuutta arpoa yksi kirja blogini seuraajille. Arvottava kirja postitetaan voittajalle suoraan kustantajalta.

Kustantajan esittelyteksti kertoo kirjasta näin:

Laura Lindstedtin kolmas romaani Ystäväni Natalia kertoo naisesta, joka aloittaa intensiivisen terapian ratkaistakseen seksuaalielämänsä ongelmat. ”Nataliaksi” nimeämänsä potilaan tarinaa kertoo terapeutti. Hän teetättää Natalialla vapaaseen assosiaatioon pohjautuvia harjoitteita kehittämänsä metodin avulla: ”Kaivamme esiin erilaisia kerrostumia ja kerrostamme lisää. Kerrostamme niin kauan ja niin hartaasti, että se mikä sinua jäytää ja satuttaa kadottaa voimansa.”

Kuvataidetta, filosofiaa, kirjallisuutta, lapsuusmuistoja ja eroottisia kokemuksia hyödyntävät harjoitteet villiinnyttävät Natalian. Hän alkaa nauttia terapiasta, ehkä jopa liikaa.

Kiinnostuitko kirjasta? Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän juttuun. Jollei sähköpostiosoitettasi löydy blogistasi, kerrothan sen kommentissa, jotta voin kysyä yhteystietosi ja lähettää ne kustantajalle. Voit siis osallistua arvontaan, vaikkei sinulla olisikaan blogia.

Suoritan arvonnan tiistaina 19.3.2019. Jollen tavoita voittajaa viimeistään torstain aikana, suoritan perjantaina uuden arvonnan.

Tervetuloa mukaan arvontaan!


[muokattu ti 19.3.2019]: Arvonta on nyt suoritettu! Arvontalippujen joukosta onnetar suosi nimimerkkiä Janna. Onnittelut ja hyviä lukuhetkiä Natalian parissa. 😊 Kyselen sinulta osoitetietoja sähköpostilla, jotta kustantaja voi lähettää sinulle kirjan. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kommentit

  1. Ihana arvonta. Mukana ilman muuta. anneli.airola@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa tämä kiinnostavalta! Oneiron oli mulle aikoinaan jotenkin hiukan liian erikoinen, tosin nyt jos lukisin sen niin saattaisin pitääkin.

    VastaaPoista
  3. Pakko osallistua arvontaan, koska Oneiron jätti aivokoppaani jonkin jäljen. Olisi kiva lukea, millainen teos uutukainen on.

    VastaaPoista
  4. Innolla mukana arvonnassa! Oneiron oli niin huikea lukukokemus että haluan ehdottomasti tutustua tähänkin.

    VastaaPoista
  5. Mukana arvonnassa :) Vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Mukana! Edelliset Lindstedtit on luettu, joten pitäähän tämäkin saada käsiin. joanniina ät gmail piste com

    VastaaPoista
  7. tämän kirjan mielelläni lukisin.mukaan arvontaan. hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Kuulostaa mielenkiintoiselta kirjalta. Ehdottomasti mukana arvonnassa. s-posti: katjasonja@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Tämän kirjan haluan lukea ehdottomasti myös ammatillisessa mielessä! Sähköpostiosoitteeni on sari.falt@aurinkosade.fi

    VastaaPoista
  10. Pistetään arpalippu vetämään... mikko. silvennoinen @ gmail. com

    VastaaPoista
  11. Mukana mielenkiintoisessa arvonnassa!

    VastaaPoista
  12. Vieläkö ehdin mukaan arvontaan? Kirja vaikuttaa kiinnostavalta.
    nina40fi@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.