Kesän paras lukuhetki

Luettua elämää -blogin Elina haastoi bloggaajat kirjoittamaan kesän parhaasta lukuhetkestä. Kesääni mahtui semmoisia paljonkin - aurinkoinen sää ja leppoisa lomailu teki lähes poikkeuksetta kaikista lukuhetkistä kesän parhaita. Nostan tässä esille uimarannan lukuhetket, joista nautiskelin heinäkuun helteiden aikaan Oulussa. Aurinko porottaa, järvivesi odottaa vieressä, kirjan äärellä on mukava lepuuttaa ajatuksia eikä mihinkään ei ole kiire - mikäpäs sen mukavampaa. Parhaat lomahetket on usein tehty pienistä asioista, ja kesästä nauttiakseen ei aina tarvitse lähteä kovin kauas kotinurkilta.

Kuvassa näkyvä kirja ei aivan tarjonnut kesän laadukkaimpia lukufiiliksiä, mutta rannalla kulki mukana myös esimerkiksi Naguib Mahfouzin Palatsikatu. Siihen kirjaan taisin uppoutua sen verran tiiviisti, etten muistanut napata lukuhetkistä kuvaa, vaikka kirjasta riitti lukemista useammallekin uintireissulle.


Kiitokset Elinalla mukavasta haasteesta, joka palautti mieleen lämpimän kesän ja ihanan loman!

Kommentit

 1. Tämä oli mukava haaste. :) Ihanaa palata kuvien kautta kesätunnelmiin varsinkin nyt, kun on sateista ja koleaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa ajattelin. :) Kesästä ja lomasta tuntuu olevan pieni ikuisuus, vaikka olen ollut töissä vasta 3 viikkoa loman jälkeen. Helteet ovat kaukainen muisto. Mutta onneksi hyviä lukuhetkiä riittää syksyllekin. :)

   Poista
 2. Kiitos osallistumisesta! Rantalukemiseen olikin aivan oivalliset olosuhteet tänä kesänä.Aurinko ja leppoisa lomatunnelma välittyvät tästäkin kuvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta haasteideasta. :) Hellettä todella piisasi jopa kyllästymiseen asti. Mutta olipahan upeat lomailmat kotimaassakin sen jälkeen, kun kylmästä juhannuksesta päästiin yli. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.