Vuosi kuvina - elokuu 2020

Eilen vietettiin Suomen luonnon päivää, ja mikäs sen sopivampi päivä käydä nappaamassa Vuosi kuvina -projektin kuva Oulun yliopistollisella puutarhalla. Elokuun kuva on kovin samanoloinen kuin kesän muutkin kuvat, mutta kenties puissa alkaa jo näkyä pieni aavistus alkavaa syksyä:

Kuva otettu 29.8.2020
 

Kesän ja syksyn taitekohta näkyi muualla puutarhalla hieman selvemmin, sillä tämän polun varrella koivut olivat jo keltaisia ja osin lehtensä pudottaneet:


... ja pihlajat notkuivat marjojen painosta:


Lampien luona taas oli kesäisen vehreää:

 

Itse jo odotan kovasti syksyn väriloistoa. Toivottavasti saadaan kaunis ruska-aika piristämään mieltä!

Kommentit

  1. Oi vitsi! Teillä on jo noin keltaiset lehdet koivuissa. Kohta ne on täälläkin. Tänään on ollut todella kolea päivä.

    Tätä kuvasarjaa on ilo seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täällä sentään kaikki koivut ole keltaisina, mutta väriään ne kyllä ovat alkaneet pikku hiljaa vaihtaa. Oulussakin on ollut aika viileää, mutta auringonpaistettakin on onneksi nähty. :)

      Poista
  2. Niin se vaan syksy valmistelee tuloaan. Ihanan vihreää kyllä vielä, mutta hiljaksiin alkaa kellertävyyteen taipua. Jotenkin haikea olo, vaikka täällä on aika vähän vasta syysmerkkejä näkyvissä, mutta mutta... Syksy on kaunista ruskan takia, mutta minua jotenkin tuleva talvi jo pelottaa. Hrr.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haikeaa on, minustakin kesä meni hurjaa vauhtia. Täällä on onneksi ollut kaunista vielä nytkin, ja toivottavasti syksy kestää pitkään. En ole halunnut edes ajatella talvea, sitä aikaa ei todellakaan ole ikävä!

      Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.