Kirjabloggaajien elokuun lukumaratonin kooste (1.8.2020)

Viikonloppuna lukumaratoonattiin useamman kirjabloggaajan voimin, ja  varsinainen maratonpäivähän oli lauantaina 1.8.2020. Elokuu käynnistyi siis mukavasti kirjojen parissa, ja kokosin tähän juttuun tunnelmia maratonin varrelta. Pääosin maraton tuntui onnistuneen oikein kivasti. 😊Alla olevat linkit vievat maratonille osallistuneiden koosteisiin:


Minna nautiskeli kirjoista ja äänikirjoista, keitteli hilloja, tekaisi leipätaikinan, ratkaisi kirvaongelman ja hoiti monta muuta asiaa. Varsin tehokas maratonvuorokausi!


Meri uppoutui laadukkaaseen sarjakuvaan ja hämmästeli naisen kärsivällisyyden mittaa. Maratonille pikavauhtia koottu pino ei huvennut, mutta hienoja lukuelämyksiä löytyi onneksi myös pinon ulkopuolelta.


Lauran monipuolisesta lukupinosta valikoitui lukuun mm. stressin hallintaa ja omia sisäisiä toimintamalleja käsitteleviä kirjoja.


Jane koukuttui maratonilla Michelle Francesin Sisters-äänikirjaan. Ihanat vadelmaleivokset pitivät lukuintoa yllä.


Jasmin luki mm. vanhempaa kotimaista proosaa ja aamukahviseurana oli hieno klassikko, Helvi Hämäläisen Säädyllinen murhenäytelmä.


Petra ratkoi Maria Kallion kanssa murhajuttua ja tutustui myös Salla Simukan lumoavan hämmentävään uutuuskirjaan.


Suloinen lukukoira Sylvi maratoonasi lastenkirjojen kanssa, ja maratonin lopuksi kelpasikin lepuuttaa kuonoa melkoisen korkean luettujen pinon päällä.


Satu vietti maratonia kotimaisen sairaaladekkarin parissa.


Celestine iloitsi onnistuneista kirjavalinnoista, ja sopivan äänikirjan voimin maratonia saattoi jatkaa myös viinimarjapuskassa. Maratoneväistä mainittakoon herkullinen mustikkapiirakka.


Maratonin emännän oma lukumaraton ei mennyt aivan nappiin, sillä reissuilu verotti lukuvoimia. Mutta kirjavalinnat sentään onnistuivat, ja fiilistelin Suomi-nostalgiaa Hilja Valtosen tyyliin ja seikkailin vastapainoksi Tyynellä valtamerellä Corto Maltesen kanssa.


Mari fiilisteli Henrik Ibsenin näytelmien parissa, ja selvisipä maratonkoosteesta sekin seikka, ettei länsinaapurissamme tunneta Pobedaa.


Niina selätti hurjan pinon lastenkirjoja, sarjakuvaa ja muuta mukavaa. Lukupinosta löytyi mm. eräs ällöttävä serkku, ihana kääpiösiili ja teini-ikäisen Ronin tyttöystäväpulmia.

***

Kiitos kaikille lukumaratonissa mukana olleille!
Lukuiloa ja lukuintoa alkaneelle elokuulle. 😊

Kommentit

 1. Kiitos sinulle tsemppaamisesta ja hauskasta maratonkoosteesta!! /Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, oli mukavaa olla pitkästä aikaa mukana maratonilla, sekä osallistumassa että emäntänä. :)

   Poista
 2. Ihanat esittelyt olet kirjoittanut kaikista <3

  VastaaPoista
 3. Ihana koontiblokkaus, kiitokset emännälle! :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa kun emännöit tätä haastetta ja kiitos erinomaisesta koosteesta. Kiva, kun näin moni osallistui haasteeseen. Kauniita elokuun päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavasti oli tosiaan osallistujia ja hyvissä tunnelmissa luettiin ja kuunneltiin. Kiitos, samoin sinulle oikein hyvää elokuuta ja ihania loppukesän päiviä.

   Poista
 5. Kiitos monipuolisesta koosteesta!
  Oli kiva osallistua, vaikken niin täysipainoisesti tähän ehtinytkään syventyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei ehdi aivan täysillä mukaan, mutta sehän ei haittaa. Mukavaa, että ehdit osallistua vaikka viikonloppuun mahtui muutakin ohjelmaa. :)

   Poista
 6. Mainio kooste! Kiitokset minunkin puolestani siitä ja haasteen emännöinnistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset emännöinnistä, oli kiva taas osallistua maratoniin! Ja bonuksena vielä erityisen mainio kooste, heti pitää mennä tutkimaan noita postauksia.

   Poista
  2. Kiitos Jasmin ja Lukukoira Sylvi! Mukavaa, että ehditte maratonille mukaan. :)

   Poista
 7. Kiitos maratonin vetämisestä ja tästä kivasta koostetoteutuksesta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.