Vuosi kuvina - maaliskuu 2020

Aloitin viime kuussa vuosi kuvina -haasteen, jonka ideana on kuvata yhtä paikkaa kerran kuussa vuoden ajan. Oma kuvauspaikkani löytyy Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan alueelta, ja tänään siellä näytti tältä:

Kuva otettu 28.3.2020.

Talvi väistyy hitaasti täällä Oulussa, vaikka kauniisti paisteleva aurinko piristää ihanasti mielialaa ja sulattaa lumia pois. Tänään(kin) Oulussa puhaltelee jäätävän oloinen tuuli, mutta tein kuitenkin pienen kävelylenkin puiston alueella. Tässä muutama kuva reitin varrelta:


Tämä haaste tuntuu erityisen tarpeelliselta juuri nyt. Ulkoilu kohottaa mielialaa, ja tekee hyvää käydä kotinurkkia kauempana. Haastetta aloittaessani tosin mietin, että kuvat on näppärää käydä nappaamassa juuri puutarhalta, kun muutenkin on käyntiä lähellä olevalla yliopistolla eikä erikseen tarvitse lähteä minnekään kuvien ottamisen vuoksi. Nyt yliopisto on sulkenut ovensa, oma opiskeluni hoituu etänä ja olen tyytyväinen, että olen pysynyt terveenä ja on yksi hyvä syy lisää käydä ulkoilemassa. Puutarhalla oli niin hiljaista, että turvavälit olivat taatusti kunnossa! Tsemppiä kaikille tähän kevääseen!

Kommentit

 1. Näitä kuvapostauksia on ihan lukea ja katsella. Siellä on vielä paljon lunta. Täällähän sitä ei oikeastaan ollut koko talvena. Nyt kärsitään siitepölyallergioiden ohella katupölystä. Lisäksi hirvittää se, että on luvattu kylmenevää ja meidän kukkapenkistä puuliljat nostelevat päitään.

  On muuten totta, että tällainen haaste on juuri sopiva tähän aikaan. Saa nauttia luonnosta ja ulkoilusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva tätä haastetta on tehdäkin. :) Juu, lunta on vielä, kovin hitaasti se tuntuu sulavan. Toivottavasti sitä ei sentään tule enää lisää!

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.