Vuosi kuvina: kesäkuu 2016

Kesäkuun kuvassa ei onneksi näy Oulun kesän kylmä sää: +14 astetta ja raikas tuuli. Neule piti olla takin alla kuvausreissulla:


Jollei säätä ota huomioon, Ainolan puistossa näyttää ihanan vehreältä ja kukkealta:


Päivän kirjaostokset sopivat dekkariviikon teemaan:


Suomalaisen 3 pokkaria / 15 euroa -tarjouksesta ei löytynyt mieluisaa luettavaa, mutta noin 15 eurolla irtosi pari upouusissa kuosissa olevaa Fred Vargas -pokkaria. Molemmat komisario Adamsberg -tutkimukset olen lukenut, mutta halusin nämä kotihyllyyn odottamaan uusintalukua. Edellinen lukukerta on ajalta ennen blogia, joten pokkarihankintojen myötä tarjoutuu loistava tilaisuus tuoda suosikkisarjani blogiin esille.

Kommentit

 1. Meillä tuo tarjous oli mitätön, en millään löytänyt kolmea. Kävin myös Hesassa, mutta en löytänyt. Tuon tarjouksen hinta vain nousee ja valikoima suppenee. Tutkin nettiä ja löysinkin sieltä kivat kirjat. Nyt saan sitten odottaa niitä. En niin kamalan korkealle arvosta tilaamaani Bowien pokkaria, mutta en osannut olla ottamattakaan. Vargasin olen löytänyt ihan viime aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin hieman pettynyt pokkaritarjontaan. Tosi monta kiinnostavaa olin joko jo lukenut tai jo hankkinut aiemmin. Onneksi sentään jotain löytyi, ettei tullut aivan hukkareissua. Vargas onkin upea, omaperäinen - hullaannuin kertaheitolla Adamsbergiin. :)

   Poista
 2. Vargasin dekkareihin olen hullaantunut minäkin. Aivan loistavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, dekkarigenren helmiä. :) Isot kiitokset kustantajalle suomentamisesta!

   Poista
 3. Ihastuin vihdoin Vargasiin, kun tuo Kuriton mies nurin päätyi dekkariviikon lukupinoon. Ehkäpä muuta Adamsbergit päätyvät lomalukemistoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että Vargas saa uusia ystäviä. Lukemista riittää, varsinkin kun juuri ilmestyi uusin osa Hyisiä aikoja. :)

   Poista
 4. Hei, blogissani ois sulle tunnustus ja haaste: http://adelheid79.blogspot.com/2016/06/blogger-recognition-award-tunnustus-ja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, vastaan tähän pikapuoliin. :)

   Poista
 5. Oihan ihanuutta, miten kaunis puisto! :) Dekkarit eivät oikein ole lajini - mutta olisi ollut hauska osallistua dekkarihaasteeseen ja todella haastaa itseni lukemaan dekkari, jos olisi ollut aikaa (ja jos olisin tiennyt vähän etukäteen)

  Tiedoksi muuten, että päätin pidentää Lukuhelmihaasteeni vastausaikaa elokuun loppuun, sillä tähän mennessä vain yksi on kirjoittanut haastepostauksen. (Sinähän ilmoitit aiemmin kiinnostuksesi haasteeseen?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna tiedosta! Harmittelin juuri, etten ehdi tässä kesäkuun aikana lukuhelmeen mukaan. Mutta nythän ei ole hätää vaan voin toteuttaa helmi-ideani heinäkuussa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.