ARVONTA: Endgame - Loppupeli -kirja (James Frey-Nils Johnson-Shelton)

Eilisessä postauksessani vinkkasin tulevasta arvonnasta, jonka kohteena on James Freyn ja Nils Johnson-Sheltonin kirja Endgame - Loppupeli (WSOY, 2014). Aloittelin kirjaa eilen, ja siinähän on sivuja paljon, lähes 500. Huh heijaa! Vaikka kirja vaikuttaa menevältä tapaukselta, eihän tuota illassa tai kahdessa minun lukuvauhdillani ahmaista. Jotta joku mahdollisesti joululahjakirjaa halajava ehtii saada kirjan luettavakseen ennen joulua, järjestän arvonnan jo nyt enkä jää odottelemaan, että olen oman kappaleeni ehtinyt lukea. Arvottava kirja lähetetään voittajalle kustantajan toimesta, joten se on aivan uusi, lukematon kappale.

Arvonta toimii näin:
 • voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin
 • Liitä kommenttiin sähköpostiosoite, jonka kautta voin tiedustella yhteystietojasi kirjan lähettämistä varten. Jos sinulla on blogi, josta sähköpostiosoitteesi löytyy, osoitetta ei tarvitse erikseen mainita. Käyn kurkkaamassa sen blogistasi, jos voitto osuu kohdallesi.
 • Anonyymisti ei valitettavasti voi osallistua arvontaan, sillä roskapostitulvan vuoksi olen estänyt anonyymin kommentoinnin.
 • Arvontaan ovat tervetulleita kaikki kirjasta kiinnostuneet. Sinun ei siis tarvitse olla blogini rekisteröinyt lukija, jotta voit osallistua.
 • Ilmoittaudu mukaan to 11.12.2014 klo 17 mennessä. Eli arvonta on jo tällä viikolla! Toivottavasti kirja ehtii näin voittajalle ennen joulua. Ilmoitan kirjan voittajan blogissani torstai-iltana. Jos en saa voittajalta osoitetietoja viimeistään sunnuntaina 14.12.2014, arvon uuden voittajan.
 • Jos haluat, voit halutessasi liittää kirjavinkin kommenttiisi. Mitä kirjaa suosittelet minulle joulun ja uuden vuoden ajalle? Silloin minulla on hieman lomaa ja reilusti lukuaikaa, joten tiiliskiviehdotukset ovat myös tervetulleita. Kirjavinkki ei silti ole edellytys arvontaan osallistumiselle.
Kustantajan esittely Endgame-kirjasta löytyy täältä. Kirjan lukunäyte löytyy täältä.

Tervetuloa mukaan arvontaan! 


 Kiitokset WSOY:lle arvottavasta kirjasta!

Kommentit

 1. Tämä kirja kiinnostaa kyllä valtavasti! :)

  Mukana siis arvonnassa

  VastaaPoista
 2. Kumpikaan näistä ei ole kovin paksu, mutta päädyn kuitenkin suosittelemaan kahta kotimaista spefi-nuortenkirjaa. Jenna Kostetin Lautturi ja Finlandia Juniorinkin voittanut Maria Turtschaninoffin Maresi tekivät ainakin minuun vaikutuksen. :)

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa tottakai! :) (s-posti: viljalinnea@gmail.com)

  Ja kun puhutaan kirjavinkeistä ja tiiliskivikirjoista, niin sanotaan vielä se Tuulen nimi. Lempikirjani joka jaksaa viihdyttää aina vain!

  VastaaPoista
 4. sanokaavainsudeksi@gmail.com

  Osallistun innolla, vaikka kirjahylly ratkeilee jo valmiiksi. ;)

  Vinkkaisin Tuulen varjoa, mutta olet jo lukenut sen... ;) Hmm. John Boynella on aika kasa kauniita, mutta surullisia kirjoja, jos joulumieltä tahtoo vähän vakavoittaa.

  VastaaPoista
 5. No mutta, mukana ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 6. Mukana!

  Mitäpäs sinulle vinkkaisi.. Viimeisin lukemani kirja ja täysi kymppi oli Tommi Kinnusen Neljäntienristeys. Paljon luettu ja hehkutettu, mutta niin upea se oli...

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kirjavinkeistä! Tässä onkin monta hyvää kirjaa ehdolla joululomalle. Boynelta minulla taitaa jokin kirja jo ollakin omassa hyllyssä, sen voisin napata vihdoin ja viimein lukuun. Annamin spefi-kirjat kuulostavan lupaavilta. Kotimaisessa nuortenkirjoissa on niin paljon kiinnostavia nimiä, enkä näiltä ehdottamiltasi ole lukenut vielä mitään. Tuulen nimi onkin jo kirjaston pinossa, ja Neljäntuulenristeys lukulaitteella. Molempia odotan lähes jännittyneenä, ovatko ne niin hyviä kuin hehkutus antaa odottaa. :)

  Kaikille tervetuloa arvontaan!

  VastaaPoista
 8. Jälleen hyvä lukuvinkki, joka näin ylös listataan!
  Minulla on luennan alla melkoinen jättiläinen; Autuaiden saari ja sivuja tuhat. Toistaiseksi olen kartalla, mutta kyllä tämä kirja hieman motivaatiota kysyy. Edellinen luettu Sand Hill Road - sitä suosittelen ja siitä blogissani enemmän.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sand Hill Road vaikutti kiinnostavalta juttusi perusteella. Kiitos vinkistä! Autuaiden saaren olenkin jo lukenut, ja aika järkäle se kirja on. Erilainen lukukokemus. :)

   Poista
 9. Mäkin olen mukana :-) suosittelisin Khaled Hosseinin kirjoja, jos et niitä ole vielä lukenut!
  noraemilia.seppala (at) hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hosseinilta en ole lukenut mitään, vaikka muistankin lukeneeni kehuja hänen kirjoistaan. Afganistaniin sijoittuvia kirjoja en muutoinkaan muista lukeneeni, joten tämä oli hyvä vinkki. Kiitos. :)

   Poista
 10. Mukana arvonnassa :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mahdottoman kiinnostava!
  suosittelen sulle katherine nevillen kirjoja Kahdeksan ja Tuli. :)

  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Nämä kirjat olen minä jo hyviksi havainnut. :) Varsinkin Kahdeksan on aivan huippu. En tiedä montako kertaa olen lukenut, mutta omassa hyllyssäni sillä on pysyväispaikka. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.