Noloja ajatuksia

Onks noloo uusia lainoja vain siksi, että blogijuttu on vielä kirjoittamatta?

Onks noloo saada parkkisakot ensimmäisenä koulupäivänä? "Ei täällä yliopistolla mitään parkkipirkkoja kulje, luento alkaa ihan just ja tähän mahtuu vielä yksi pieni auto.". Taisi olla ihan vakiosakotuspaikka.

Onks noloo, jollei halua enää lukea pelkän sivistyksen vuoksi? Nimim. ajatus Tuntemattoman sotilaan tai Täällä pohjantähden alla -trilogian lukemisesta ei inspiroi.

Onks noloo olla niin laiska, ettei viitsi kävellä viereisen rakennuksen ruokalaan jos unohtaa eväät kotiin työpäivänä? Työpaikan kaapissa oleva näkkäri käy lounaasta, eikös?

Onks noloo olla kirjahamsteri? Viime vuoden 'tää on pakko saada omaksi' -kirjat on hankittu omaksi, mutta mihin se lukuinto hävisi heti, kun kirja nököttää omassa hyllyssä. Ja entäs ne edellisvuotiset... ja.. ?

 Onks noloo ärsyyntyä, jos jossain paikassa on tarjolla vaan oudon makuisia maustettuja teelaatuja?

Onks noloo nolostua, kun ei vieläkään juo kahvia? Vaan sitä teetä, Earl Grey -tyylistä, kiitos.

Onks noloo, ettei pysty keksimään parin viikon pohtimisen jälkeenkään D:llä alkavaa, mainitsemisen arvoista naista, joka edustaa jotain muuta kuin kirjallisuuden alaa?

Onks noloo, että paremman tekemisen puutteessa (tai parempaa tekemistä vältellessä) on kiva selata Goodreadsista omien luettujen kirjojen pikkuruisia kansikuvia? Toinen kuvien selailuinnostukseni kohdistuu Old Pics Archive -twitter tilin antiin.

Onks noloo, ettei tänäkään vuonna muistanut Kirjan ja ruusun päivänä käydä ostamassa ruusua blogikuvaa varten? Tai siis muistanut vinkata painokkaasti miehelle, että osta mulle ruusu.


Ronja Salmen ja Jani Nurmisen Onks noloo? oli tänä vuonna Kirjan ja ruusun päivän ilmainen lahjakirja.

Kommentit

 1. :D Minuakaan ei nappaa Tuntematon ja TPA. Kirjoitin pari vuotta sitten bloggauksen kymmenestä kirjasta joita en tule lukemaan ja mm. nuo löytyivät sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommoinen olisikin hyvä lista. En tiedä montako 'aion lukea nämä' listaa blogistani löytyy, mutta niiden joukkoon voisi hyvin heittää tuon sinun listasi. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aivan! Muistan Dianan häät jostain hamasta nuoruudestani. Nehän oli kuin satua, sellainen kermakakkupuku ja kaikkea... harmi vaan, että todellisuus oli sitten jotain muuta.

   Poista
 3. Joo mullakin on tuo omien kansikuvien katsominen ja sitten vielä nolompaa: saatan väsyä nopeasti muiden bloggauksiin mutta sen sijaan tempautua uudelleen omien vanhojen lukemiseen. Että olipas toikin hyvin sanottu...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa tietää, etten ole ainut kansikuvien pläräilijä. :) Mikäs siinä, saahan niitä omia juttuja lukea. Minulla tähän kategoriaan sopii vanhojen haastekoontien lukeminen. On jostain syystä kiva tutkia, mitä sitä lukikaan johonkin kaksi vuotta sitten käynnissä olleeseen lukuhaasteeseen. :)

   Poista
 4. Prinsessa Diana tuli mullaki ekana mieleen D-kirjaimesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diana ei koskaan ollut minulle kauhean tärkeä henkilö, vaikka toki hänen tekemisensä kiinnostivatkin. Lähinnä muistan ne häät, ne olivat jotain ihan ihmeellistä silloin kun olin nuori. :D Mutta joo, alan kallistua sille kannalle että prinsessa olkoon mukana D-listallani. :)

   Poista
 5. Mä pidän valtavasti Tuntemattomasta ja TPA:sta. :) Onks noloo, kun D:llä alkavista naisista Dianan jälkeen tuli mieleen Diandra?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diandralla on kaunis ääni, joten tuskinpa kannattaa nolostua. :) Sehän on hyvä, että kotimaiset klassikot osuvat lukumakuun. :) Ja mistäs sitä tietää, vaikka minäkin joskus noiden pariin eksyn...

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.