Vuosi kuvina - marraskuu 2020

Vuosi kuvina -kuvasarjan marraskuun kuvassa on harmautta ja lunta. Molempia on viime päivinä riittänyt, ja Oulun yliopistollisen puutarhan nurkkauksessa odotti tänään seuraavanlainen näky:

 

Näkymiä puutarhalta:

Kasvihuoneista loistava heikko valo ilahdutti. Kuution sisällä kesä odottaa!

Puutarhan käytäville oli aurattu pieniä polkuja. Kulkijoita ei tänään ollut kovinkaan paljon liikkeellä, joten turvaväleistä ei tarvinnut kantaa huolta.

Koskemattomat lumiportaat.

Talventörröttäjät. Lumen peittämät kasvien nimilaput olivat niin symppiksiä. Heippa, täällä me odotetaan kevättä, valoa ja lämpöä!

Kommentit

  1. No jopas on paljon lunta jo! Minulle lumi alkaa jo näyttäytyä eksoottisena, kun sitä ei täällä suunnilleen ikinä näe. Jos nyt joskus sataakin lunta, niin se ei kestä kuin päivän pari eikä silloinkaan ole odotettavissa mitään syviä nietoksia. Ei sillä, että lunta kaipaisin: liian kylmää vaikkakin todella kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta tulla tupsahti melkoisesti noin viikko sitten. Pakkaslukemat ei onneksi ole olleet aivan hirmuisia, hieman alle nollan. Maisema on tavallaan kivan näköinen, vaikka onhan täällä tosi lyhyet päivät ja valoa niukasti. Kevättä odottelen...

      Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.