Vuosi kuvina: toukokuu 2020

Vuosi kuvina -projekti on edennyt toukokuun kuvaan, ja Oulun yliopiston kasvitieteellisellä puutarhalla näytti tänään tämmöiseltä - ei ole kuulkaas enää lunta maassa! Puutarhalla oli kevättyöt käynnissä, ja kuvanottohetkellä sattui muutama ihminen kuvaan mukaan:


Ilmassa alkaa jo olla alkavan kesän hentoja merkkejä, ja ihanan heleää vihreää näkyi siellä täällä. Puutarhalla oli tänään ilo kuljeskella! Tässäpä siis muutama muukin kuva polkujen varrelta:






Lukuiloa ja lämpöä toukokuun viimeiseen viikonloppuun!

Kommentit

  1. Ihana seurata tätä kuvasarjaa ja verrata, miten täällä etelässä on edetty. Täällä on kaikki puut vihreinä ja lehdet ovat isoja. Voikukat hehkuvat keltaisina ja omenapuut kukkivat. Kevät ja alkukesä ovat ihanaa aikaa, kun näkee luonnon alkavan kukoistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etelän varhainen kevät ja kesä herättää auttamatta kateutta täällä Oulun suunnalla. :) Mutta ihanaa, että viimein täälläkin alkaa vuodenaika vaihtua ja luonto heräilee uudelleen henkiin.

      Poista
  2. Tätä kuvasarjaa on tosi kiva seurata, vaikka asunkin käytännössä ihan tuon puutarhan vieressä. Täytyykin käydä tuolla itsekin, nyt kun siellä alkaa kasvaa kaikenlaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että viitsit seurata sarjaa, vaikka maisemat ovatkin tuttuja. :) Puutarhalla kännattaa käydä, siellä oli tosi ihanaa kun paikat alkavat vihertää ja kukkiakin hieman jo näkyy.

      Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.