Lukumaratonin valmistelua - kirjapino!

Ensi viikonloppuna on kirjojen ystävälle tiedossa kaikkea kivaa. Helsinki Lit tarjoaa herkkuja pääkaupunkiseudulla oleville. Itse en pääse osallistumaan näihin kirjakemuihin, mutta juhlistan kirjallista viikonloppua lukumaratonin merkeissä. Lukumaratonia emännöi Kaikkea kirjasta -blogi, ja virallinen maratonpäivä on lauantai 26.5.2018. 

Oma lukumaratonini taitaa sujua puolivaloilla, sillä muiden kiireiden vuoksi en millään pysty keskittymään niin paljon lukemiseen kuin haluaisin. Edellisestä lukumaratonistani on kuitenkin sen verran aikaa, että haluan olla edes jollain tavoin mukana vaikka sivumäärä jäisikin vaatimattomaksi. Tänään kävin kirjastossa ja hups, mopo karkasi täysin lapasesta - valinnanvaraa on jälleen runsaasti:


Pinon alimmainen kirja Onnen algoritmi saapui minulle yllätyspakettina, ja se vaikuttaa aivan täydelliselta kesä- ja lukumaratonlukemiselta, sillä kevyt lukeminen tuntuu sopivan minulle juuri nyt. "Miten käy, kun tekoäly päättää ryhtyä amoriksi?" Haluan ehdottomasti tietää! Keveys näkyy kirjastosta rohmuamissani kirjoissakin: dekkareita ja viihdettä minulle, kiitos! Vastapainoksi myös pari novellikokoelmaa lähti mukaan, sillä koetan viime metreillä lukea vielä jotain hieman vaisusti edenneeseen novellihaasteeseen.

Todennäköisesti aloittelen oman luku-urakkani perjantai-iltana, kenties muutamalla novellilla. Sakset tyynyn alla saattaisi myös olla sopivaa luettavaa viikon päätteeksi.

Lukumaratonin ohjeet löytyvät täältä, ja mukaan ehtii vielä, jos kiinnostus heräsi.

Kommentit

 1. Kiitoksia tästä postauksesta! Ilman sitä minulta olisi mennyt tämä maraton tyystin ohi! Opintoni ovat pitäneet minua sen verran kiireisenä, ettei lukutahtini ole ollut päätä huimaava, mutta nyt loman alettua olisi mukavaa päästä lukemaan taas enemmänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä. :D Kiva, että tulet mukaan maratonille!

   Poista
 2. Minullakin kolahti tuo Onnen algoritmi eilen postiluukusta ja ajattelin sen kesän aikana lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reizinin kirja vaikutti tosi kivalta! En ollut huomannut sitä katalogeista, tosin aika vähän niitä on nyt tullut seurattuakin.

   Poista
 3. Haluttaisi hirveästi pitää lukumaraton ja huomenna vielä kimppamaraton... Olisi kyllä kaikenlaista muuta ohjelmaa... Apua!

  Onnen algoritmi tuli minullekin ja mietin samaa, että voisi sopia kesäkirjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä taitaa olla useampi lukumaraton tulossa, joten ehtiihän näihin mukaan. :)

   Poista
 4. Sinulla on kyllä vaikuttava kirjapino. Itselläni on kolme kirjaa pinossa maratonille, enkä usko, että niitäkään saan luettua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en minäkään aio koko pinoa lukea mutta tykkään siitä, että on paljon kirjoja mistä valita. Nyt kyllä hyökkäsin pinon kimppuun etuajassa, sillä ehdin jo lukaista Stenin dekkarin. Kevyttä kesälukemista, olisi sopinut maratonillekin mutta päätin, että aloitan oman maratonini vasta la iltana.

   Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.