Vuosi kuvina - joulukuu 2020

Vuosi kuvina -sarjassa on vuorossa joulukuun kuva. Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan nurkkaus näyttää harmaudessaan tämmöiseltä (kuva otettu maanantaina 28.12.2020 ns. valoisaan aikaan päivällä):

Oulussa ei ole marras-ja joulukuun aikana juuri aurinkoa näkynyt, joten siinä suhteessa kuva vastaa todellisuutta oikein hyvin. Lumitilanne on vaihdellut. Hetken jo pelkäsin, että tulee musta joulu mutta onneksi vesisade vaihtui lumihiutaleisiin ja nyt on jo todella talvista.

Tässä vielä jokunen näppäys aurattujen polkujen varsilta:



Mukavaa väliviikkoa blogissani vieraileville! 😊

Kommentit

  1. Vautsi teillä on lunta! ⛄️ Eipä silti, meillekin tuli just sen verran että sen voi lumeksi tunnistaa. Mukavaa vuodenvaihdetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, on lunta 😊. Ja hyvä että on, se valaisee maisemaa sentään edes vähän. Hyvää vuodenvaihdetta sinulle!

      Poista
  2. Minäkin ihastelin tuota valkoista maisemaa. Täällä Espoossa ei ole valkoista nähtykään viikkokausiin. Päivien värit vaihtelevat tummanharmaasta vaaleanharmaaseen ja siitä sitten nopsasti mustaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoisuus on viime päivinä vain lisääntynyt, kun lunta on sadellut tasaiseen tahtiin lisää. En ole suuri talven ystävä, mutta kieltämättä kaunis valkea lumi tuo mukavaa valoa tähän vuodenaikaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.