Pieni kirjankierrätysarvonta

Kesää odotellessa olen siivoillut kirjahyllyjäni (hämmentävää, miten paljon lisää tilaa kirjoille ilmestyy kuin tyhjästä, kun turhaa rompetta siivoaa alta pois), ja päätin laittaa muutaman lukemani kirjan kiertoon arvonnan kautta. Olen saanut arvottavat kirjat alkujaan arvostelukappaleena, ja kirjat ovat mielestäni hyväkuntoisia, vaikka ne onkin kertaalleen luettu.


Arvottavat kirjat ovat:

Cristina de Stefano: Oriana Fallaci - Nainen ristitulessa (Gummerus, 2014). Kovakantinen, normaalipainos (ts. ei ole ennakkokappale)

Caitlin Moran: Näin minusta tuli tyttö (Schildts & Söderströms, 2015). Pehmeäkantinen ennakkokappale.

James Frey & Nils Johnson-Shelton: Endgame - Loppupeli (WSOY, 2014). Kovakantinen, normaalipainos (ts. ei ole ennakkokappale)

Voit osallistua 1-3 kirjan arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Ilmoita kommentissasi, mistä kirjasta/kirjoista olet kiinnostunut. Liitäthän kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteesi, jos se ei ilmene esim. blogistasi. Sähköpostiosoitetta tarvitsen, jotta voin kysellä voittajien yhteystietoja kirjan lähettämistä varten.

Suoritan arvonnan sunnuntaina 31.5.2015, ja otan mukaan arvontaan kommentit, jotka on jätetty viimeistään klo 8.00 sunnuntaiaamuna (UTC+3 eli Suomen aikaa).

Tervetuloa mukaan arvontaan!

Kommentit

 1. Siivoilla tosiaan pitäisi. Ehkä sitten ensi viikolla, kun olen sulkenut työpaikan ovet selkäni takana. Tilaa olisi syytä saada, mutta siitäkin huolimatta osallistun Caitlin Moranin kirjan arvontaan, sillä pidin hänen Naisena olemisen taito -kirjastaan ja mielellään lukisin lisääkin.

  VastaaPoista
 2. Hieno idea tämä siivoiluarvonta. Osallistun Moranin ja Fallacin kirjojen arvontaan. Ovat molemmat lukulistallani.

  VastaaPoista
 3. Osallistun Moranin kirjan arvontaan. On kiinnostanut lukea tuo jo jonkin aikaa, ehkäpä nyt tärppäisi ja saisi tuon omaksi lukuun ;)

  VastaaPoista
 4. Minunkin pitäisi tehdä kirjahyllyn kevätsiivous. Osallistun kuitenkin Moranin kirjan sekä Freyn & Johnson-Sheltonin kirjojen arvontaan. :)

  VastaaPoista
 5. Pitäisi itsekin siivota hyllyjä (taas kerran), kun saisi vain aikaiseksi. Siitä huolimatta voisin osallistua Moranin kirjan arvontaan!

  VastaaPoista
 6. Olen myös jo tovin miettinyt kirjahyllyn siivousta, siellä on liikaa kirjoja jotka ei enää kiinnosta, tulisi tilaa niille kirjoille mitkä kiinnostaa! Osallistun Moranin ja Freyn kirjojen arvontaan :)

  VastaaPoista
 7. Osallistun Näin minusta tuli tyttö ja Oriana Fallaci-kirjojen arvontaan :)
  Aurinkoista loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 8. Osallistun kirjojen Näin minusta tuli tyttö & Loppupeli arvontaan! :) Kumpikin kuulostaa kiinnostavalta. Sähköposti: katja.hav@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Minulla tuli tehtyä tässä keväällä suhteellisen iso kevätsiivous ja lahjoitin jotain 15 kirjaa kaverille ja vein kirjaston kierrätyskärryyn pari. Tuli kivasti tilaa hyllyyn! Osallistun Caitlin Moranin kirjan arvontaan :)

  VastaaPoista
 10. Olen itsekin siivoillut hyllyjäni pitkin kevättä, mutta näyttää vähän siltä, että saman verran kirjoja on nyt tullut takaisin.. :D Osallistun Näin minusta tuli tyttö- sekä Endgame-kirjojen arvontaan.

  VastaaPoista
 11. Osallistun Endgame-kirjan arvontaan.

  VastaaPoista
 12. Mukavaa, että kaikkia kirjoja odottaa uusi koti eli joku on niistä kiinnostunut. :) Kiva, että näin moni on jo mukana - osallistumisaika jatkuu sunnuntaiaamuun, joten tähän ehtii vielä mukaan.

  VastaaPoista
 13. Näin minusta tuli tyttö ja Endgame kiinnostavat, niihin osallistun (vaikka itsekin pitäisi enemmän hankkia tilaa kuin kirjoja...) :)

  ssanokaavainsudeksi@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Minäkin osallistun mielelläni arvontaan! Endgame kiinostaa ehkä eniten. Toivottavasti tärppäisi! :)

  elina.pitkakangas@helsinki.fi

  VastaaPoista
 15. Osallistun Näin minusta tuli tytön ja Endgamen arvontaan. :)
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.