Kirjallinen Ystävänpäivä-viikonloppu!

Tähän viikonloppuun mahtuu poikkeuksellisen paljon kirjallista actionia!

... huomenna äänestetään Blogistanian-kirjapalkinnoista! Omat (niin kuin kaikkien muidenkin osallistujien) äänet pärähtävät eetteriin huomenna klo 10.00. Säännöistä sun muista löytyy infoa emäntä- ja isäntäblogeista, esim. Todella vaiheessa. Jännää!

... Kirjaimia-blogissa emännöidään lukumaratonia! Sitä voi viettää joko 24 h tai 48 h mittaisena. Minä valitsen pidemmän version, ja osallistun rennossa hengessä. Aion lueskella viikonloppuna sen verran kuin hyvältä tuntuu. Tästä lisää kuvan jälkeen.

... Å-fest eli Porvoon sarjakuvafestifaalit järjestetään huomenna (la 13.2.) verkossa! Ohjelma löytyy täältä ja sitä voipi seurata Youtubesta klo 13-20. Itse aion lukupuuhien lomassa piipahtaa kuuntelemassa sarjisjuttuja. 😊

kuva: Niina Tolonen / Yöpöydän kirjat -blogi

 Lukumaratonille olen kaavaillut seuraavanlaista ohjelmaa:

 

Kaikki kolme kirjaa ovat oman hyllyn kirjoja, ja varsinkin Cyril Pedrosan Portugal-sarjakuvaromaanin lukeminen on houkutellut minua jo pitkään. Kirjahan on käännetty viime vuonna myös suomeksi, mutta kun satuin jokunen vuosi sitten hankkimaan englanninkielisen version, sillä mennään.

Vaikka osallistun 48 h -mittaiseen maratoniin, en aio paahtaa koko viikonloppua kirja kädessä vaan just sen verran, kuin hyvältä tuntuu. Osallistun tuohon pidempään maratoniin oikeastaan lähinnä sen vuoksi, että kun lukuaikaa on paljon, ei tule vahingossakaan kiireen tuntua ja homma menee ehkä lungimmin kuin maratonit yleensä. Loogista, eikö?! 😅 

Suuria lukutavoitteita minulla ei ole, mutta Portugal olisi mukava saada luettua kokonaan, ja jompaa kumpaa toista kirjaa kivasti alulle. Minulle on nyt sellainen harvinainen tilanne, ettei ole kesken yhtään kirjaa, joten voin kerrankin läheä maratonille ns. puhtaalta pöydältä.

Aloitan lukupuuhat tänään perjantaina, klo 21.20. Päivittelen ainakin tämän illan lukukuulumisia tähän juttuun, loput ehkä sitten aivan omaan postaukseen sunnuntaina.

Kommentit