Ystävänpäivän lukumaraton 2023 - päivittyvä postaus (Maraton alkaa su 12.2. klo 13.30)

Hip hei, lukumaratonviikonloppu!! Ja kaikkea muuta -blogin Minna emännöi ystävänpäivän lukumaratonia, jonka ilmoittautumispostaus löytyy täältä. Maratonille ehtii vielä mukaan, sillä riittää, että osa lukemisesta ajoittuu lauantaille tai sunnuntaille. Hyppään maratonille mukaan tänään, aivan kohta, mutta koska huomenna on työpäivä, en ehdi aivan täyttä maratonia vetämään läpi. Mutta enpä anna tämän häiritä, vaan luen sen mitä ehdin. 😊

Logo: Niina T. / Yöpöydän kirjat

 

Lukupinoni näkyy kuvassa. Otin siihen muutamia kirjastolainoja ja yhden oman hyllyn sarjakuvan. Jos nämä eivät nappaa, eiköhän omasta hyllystä löydy jotain muuta maratonille sopivaa. 

Mukavaa sunnuntaita kaikille ja lukuiloa maratoniin osallistujille! 

 


Su 12.2.2023 klo 13.30: Lukumaraton alkaa Bo Carpelanin kirjalla Kesän varjot. Jokken kirjanurkka -blogissa on käynnissä Finlandia-voittajien lukuhaaste, ja koska kotimaisen lukeminen on minulle ainaisen petraamisen paikka, olen innolla mukana. Carpelanin kirja houkutteli jo nimensä vuoksi - alkaa nimittäin tämä talvi riittää minulle, ja kaikenlaiset kesäfiilistelyt ovat tervetulleita.

 


Kommentit

  1. Tsemppiä maratonille! Kiva, kun olet mukana. Omani taputtelin jo eilen :-)
    Minunkin pitäisi petrata Finlandia-voittajien listan lukemisessa, mutta tänä vuonna päätin pysyä haasteista kaukana. Sen verran huonolla menestyksellä ovat edelliset menneet.

    VastaaPoista
  2. Näenkö oikein, että sarjakuvakirjasi on Nyrok City? Luulin, että se sarja jäi nuoruuteni kultaisiin muistoihin 😄 Onko tuo joku uudempi painos?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Blogini lukija, kiitokset kommentistasi.