Blogistania 2022 -äänestys alkaa 5.3.2023 – tule mukaan vaikuttamaan!

Kirjabloggaaja, kirjagrammaaja, kirjatubettaja ja kirjatokkaaja, tule mukaan valitsemaan vuoden 2022 parhaita kirjoja!
 
Logo: Marja-Leena Liipo

Perinteinen Blogistania-kirjallisuuspalkintojen äänestys järjestetään 5.–11.3.2023. Äänestys tapahtuu lomakkeen kautta, joten osallistuminen on helppoa. 😊 Tarkemmat äänestysohjeet ja linkki lomakkeeseen julkaistaan sunnuntaina 5.3.2023 kategorioiden vastuublogeissa:

Voit äänestää vuonna 2022 julkaistuja kirjoja, joista olet julkaissut arvion blogissa, Instagramissa, YouTubessa tai TikTokissa. 
 
Kirjoja äänestetään neljässä kategoriassa: Finlandia eli suomalainen kaunokirjallisuus, Globalia eli käännetty kaunokirjallisuus, Kuopus eli lasten- ja nuortenkirjallisuus sekä Tieto eli tietokirjallisuus. Jokaisessa kategoriassa voi äänestää 1–3 kirjaa. Oma blogini toimii siis käännöskirjallisuuden Blogistanian vastuublogina. 😊
 
Nyt kannattaa lukea vielä viimeisetkin jonossa olevat vuonna 2022 ilmestyneet kirjat ja julkaista niistä arvioita! Jos äänestää vasta viimeisenä päivänä eli 11.3., on luku- ja arvionkirjoitusaikaa lähes kaksi viikkoa. 😁
 
***
 
Vuoden 2021 Blogistania-palkinnot saivat:
  • Blogistanian Finlandia – Anneli Kanto: Rottien pyhimys
  • Blogistanian Globalia – TJ Klune: Talo taivaansinisellä merellä (suom. Mika Kivimäki)
  • Blogistanian Kuopus – Anne-Maija Aalto: Mistä valo pääsee sisään
  • Blogistanian Tieto – Ville Eloranta & Lotta Jalava: Sana sanasta – Suomen kielen jäljillä
***
 
Blogistanian kirjallisuuspalkintoja organisoivat kotimaiset kirjabloggaajat. Äänestys on epäkaupallinen ja järjestetään vapaaehtoisvoimin. Kirjallisuuspalkinnon voittajille myönnetään tunnustuksena kunniakirja.
 
Tervetuloa mukaan Blogistania-äänestykseen! 
 

 

Kommentit